Стало відомо про те, коли буде повністю звільнено від російських окупантів східну частину нашої країни. Екстрасенс зробив розклад, який порадує багатьох.

Свій прогноз відомий екстрасенс Макс Гордєєв озвучив в ефірі шоу "Слава+Таня", що регулярно виходить на YouTube-каналі " Люкс ФМ ".

У нього ведучі запитали, коли може все закінчитися, і Україна звільнить Схід нашої країни. Чоловік одразу почав робити розклад прямо в студії, і карти таро цього разу порадували глядачів.

Українців та Збройні сили найближчим часом очікує великий успіх, і всі обставини сприятимуть якнайшвидшій перемозі нашої країни. Усі території обов'язково повернуться під контроль Києва.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Макс Гордєєв. Фото: скрін youtube
Макс Гордєєв. Фото: скрін youtube

"Колесо фортуни випало. По-перше, це означає велику удачу. Тобто колесо фортуни вже на нашому боці. Коли ми 7 липня дивилися про відлік цих аспектів, то все так потихеньку й пішло. Тут іде десятка. До десяти місяців... Це може бути і десятий місяць", - сказав Макс Гордєєв.

При цьому озвучувати точні дати він не став, адже боїться потім гніву народу, якщо це не справдиться. Вже були випадки, коли його звинувачували у неправдивих пророцтвах.

Сподіваємося, що цей прогноз правдивий, і фортуна справді на нашому боці. Ми вже побачили на початку вересня, на що здатні наші захисники, коли за кілька днів їм вдалося звільнити практично всю окуповану територію Харківської області.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Це дуже не сподобалося диктатору путіну, і він навіть зважився на початок часткової мобілізації.

Як розвиватимуться далі обставини – покаже лише час.

Нагадаємо, що уроки про повітряну тривогу та історія російсько-української війни: як змінилася навчальна програма для школярів у 2022 році

Раніше повідомлялося, що безробітним українцям полегшили життя: що пропонують на новому держспорті

Також, окупанти завдали страшного удару по центру Донецька: потрапили в ринок, тіла розкидані просто неба