Відома українська актриса, гумористка, зірка "Квартал 95" Олена Кравець вирішила почати з'являтися на людях, та вже пообіймалася зі своїми шанувальниками.

На своїй сторінці в Інстаграм зірка показала кадри, на якій зустрілася з українцями. Вона прокоментувала фото словами про те, що заскучила за всіма, та тепер хоче будь-де і побільше обійматися, тим паче, що є з ким.

Олена Кравець. Фото: instagram.com/elenakravetsof/
Олена Кравець. Фото: instagram.com/elenakravetsof/

Дуже хочеться обійматись частіше тепер. Без приводу. Просто тому, що є з ким… Нехай так і буде завжди. Дякую за фото моїм любим "папарацци". - написала зірка.

Відомо що жінка знаходиться у Німеччині, та дуже рідко виходила на зв'язок. Нещодавно вона стала керівником абсолютно нового проєкту – NFT-колекції Wartovi. Він спрямований на підтримку українського мистецтва, представники якого своїми роботами підтримують людей цього непростого часу.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Олена Кравець. Фото: instagram.com/lennykravets/
Олена Кравець. Фото: instagram.com/lennykravets/

Олена Кравець вирішила, що завадити росіянам знищити українську націю можна лише посилюючи її присутність у світі. Дуже важливо надати підтримку тим, хто обороняє культурний фронт країни.

Олена Кравець. Фото: instagram.com/lennykravets/
Олена Кравець. Фото: instagram.com/lennykravets/

У коментарях Олену підтримали, та теж захотіли пообійматися з нею.

"Теж тебе хочу обійняти", "Вауууу Ленкааа, така красуня", "Була на концерті в Дубліні, дивилась на вас зачарованими очима, які ви прекрасні і така енергія від вас, дякую, ви зігріли наші серця", "Щастя Вам і миру нам всiм", "Ех, Як же хочеться подібне фото з вами", "Вам гарно з довшим волоссям. Молодше виглядаєте", "Ви така класна", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: instagram.com/lennykravets/
Коментарі. Фото: instagram.com/lennykravets/

Нагадаємо, ми писали, що Олена Кравець із "Квартал 95" присвятила себе важливій місії.

Як повідомляв "Знай.ua" Зірка "Кварталу 95" Олена Кравець перетворилася на домогосподарку з хусткою на голові.

Також "Знай.ua" інформував, що Олена Кравець із "Квартал 95" показала, яку "лялечку" з її дочки Маші зробила Марта Адамчук.