Комік Юрій Великий не перестає тішити українців у соціальній мережі. Останнім часом він пародіював багатьох російських політиків, військових та пропагандистів.

Відео Юрій Великий розмістив на своєму Instagram де за його творчістю слідкують 89 тисяч підписників. Цього разу пародист вирішив посміятися над соловйовим, який появився у ефірі з побитою пикою.

Юрій Великий. Фото: instagram.com/yuri_velikiy/
Юрій Великий. Фото: instagram.com/yuri_velikiy/

"Тут деякі злостивці насміхаються, що нібито мені начистили пику. Ну по-перше, краще вже я буду з начищеною пикою, ніж з брудним обличчям", - заявив пародист. Він посміявся з того, як соловойов би пояснив свої синці, вказавши, що це не хтось, а він сам себе "відмудохав".

Чи може я просто бабусю через дорогу переводив, а її дідусю це не сподобалось. - припускає

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чи може, говорить пародист, соловйов був на рибалці та зловив велетенського карася, а він своїм хвостярою лящів надавав.

Великий також пожартував над тим, як пропагандист промиває мізки росіянам, та пилесосить своїми губами їхню свідомість.

Юрій Великий. Фото: instagram.com/yuri_velikiy/
Юрій Великий. Фото: instagram.com/yuri_velikiy/

У коментарях подякували пародисту за роботу, та подякували за гарний настрій.

"Смішно до сліз", "Незрівнянна творчість", "Ви як завжди класно граєте", "Хоч копія, хоч оригінал однаково гидко", "я чекала пародію на нього зі синцем, Юрію, ви певно телепат, дякую, іду вкотре сміятись" - пишуть шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що пародист Зеленського з "Кварталу 95" відкрив таємницю HIMARS: "Без дяді Сірожи ніяк".

Як повідомляв "Знай.ua" Юрій Великий із "Квартал 95" висміяв Лукашенка та його презентацію першого "білоруського" ноутбука.

Також "Знай.ua" інформував, що зірка "Квартал 95" Юрій Ткач засумував після розставання з Дурнєвим, як росіянка через від'їзд із Криму.