Заслужена та народна артистка України, популярна актриса та телеведуча Ольга Сумська поділилася дуже приємними кадрами у соціальній мережі. Вона показала, як українські воїни зривають російські плакати на окупованій території в Україні.

Цю публікацію Ольга Сумська розмістила на своїй сторінці у Instagram.

«Боже,до сліз…Звільнили Тараса з під триколора… «І вам слава, сині гори, Кригою окуті. І вам, лицарі великі, Богом не забуті. Борітеся — поборете, Вам Бог помагає! За вас правда, за вас слава І воля святая!» Через більше, ніж 200 років, в умовах страшної війни з окупантами , слова Шевченка в саме серце… Молимось за наших хлопчиків,за нашу ПЕРЕМОГУ!», - підписала відеоролик народна артистка України.

Передплатники Ольги Сумської не змогла пройти повз дану відеострічку і почали писати свої коментарі під публікацією.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Ольга Сумська, фото з instagram
Ольга Сумська, фото з instagram

«Божееее», «Золоті слова Слава ЗСУ СЛАВА Героєм Слава Україні», «Просто нема слів щоб описати емоції», «Боже поможи та укріпи наших захисників . Низький уклін кожному», «Це просто кайф,який бальзам на душу понавішували своїх позорних тряпок(((ненавишу рашку», «Ви найкращі ! Слава ЗСУ!!! Нехай вас Бог береже і допомагає вам!!! Низький вам уклін!!!», - пишуть відгуки фолловери відомої телеведучої.

Коментарі на пост Ольги Сумської в Instragram
Коментарі на пост Ольги Сумської в Instragram

Коментарі на пост Ольги Сумської в Instragram
Коментарі на пост Ольги Сумської в Instragram

Як раніше повідомляв портал "Знай", Ольга Сумська поділилася успіхом ЗСУ у битві за рідну землю.

Нагадаємо, Ольга Сумська згадала, як її покійний батько відмовився від престижного звання заради народу.