Володимир Зеленський, будучи успішним коміком, продюсером і актором, тепер став таким же успішним президентом.

Багато почув він докорів у свій бік на початку своєї каденції, але всі вони зникли з початком повномашстабної війни, адже Володимир Олександрович довів, що він справжній патріот своєї країни та гідний президент.

Дуда, Зеленський, Макрон та Шольц, фото: Instagram
Дуда, Зеленський, Макрон та Шольц, фото: Instagram

Але президентський термін має один мінус - він закінчується (якщо ми говоримо не про росію і Білорусь). А значить і ми згодом попрощаємось із президентом Зеленським і... Кого ж ми побачимо потім? Кварталівця Зеленського, підприємця Зеленського чи просто українця Зеленського? Чи зможе Володимир повернутися на ниву гумору? Про це поміркував комік Підпільного стендапу Антон Тимошенко під час проєкту "Розмова".

Антон Тимошенко. Фото: скриншот Instagram
Антон Тимошенко. Фото: скриншот Instagram

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Мені так важко уявити, що Зеленський, після того, як він на весь світ сказав, що ядерну зброю зараз поверну в Україну, що він сидить у себе в офісі і вигадує жарти про тещу. Я так не зміг би, і я впевнений, що Зеленський не повернеться в комедію, я б на його місці написав якийсь сольник, стендап, де він скаже все, що думає і те, що тільки він знає. Він точно залишиться навколо політики, але не знаю, в якому амплуа. На другий термін у нього точно буде рейтинг, щоб виграти. Мені здається, що він зараз не має конкурентів. Це вже від нього залежить, чи захоче він" , - поділився думками Тимошенко.

Нагадаємо, що скромний стендапер Тимошенко розповів, як разом зі Златою Огнєвіч звернулися до Папи Римського.