Українцям повідомили про початок другої хвилі благодійного проєкту для сімей з новонародженими, у рамках якої можна безкоштовно отримати необхідні речі для малюка.

Таку заяву зробили у фонді BGV Charity Fund, який спільно з німецькими донорами й запустив проєкт. Цього разу до ініціативи долучилися компанії HіPP Україна та Chicco-Україна, чиї товари також надійдуть у боксах, повідомляє "Пенсійний кур'єр".

"З чого складається набір? Набір складається з дитячого одягу (боді, чоловічки, шкарпетки), ковдри-спальника для новонароджених, підгузок, пляшечки, сосок, килимків для пеленання, пелюшок, крему для догляду за шкірою, гігієнічних засобів (гелів для купання, прокладки, вологі серветки) та інших необхідних для малюків та мам товарів.", - повідомили там. Пенсійний кур'єр

Допомога сім'ям з дітьми, facebook.com/gazetaPK
Допомога сім'ям з дітьми, facebook.com/gazetaPK

Як повідомляє "Пенсійний кур'єр", допомогу може отримати мама чи тато новонародженої дитини з будь-якої області та населеного пункту в Україні. Зазначається, що вік дитини на момент подачі заявки на отримання набору не має бути старшим двох місяців, оскільки всі товари у нашому наборі передбачені саме для дітей вікової категорії 0-2 місяці.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Інструкція для отримання допомоги

Повідомляється, що реєстрацію розпочали вчора, 16 серпня, і вже за 9 годин отримали 5000 заявок. То ж наразі її призупинено і буде відновлено 23 серпня. Реєстраційна форма буде доступна за посиланням.

Які документи потрібно підготувати:

Вам знадобляться фото чи скан-копії свідоцтва про народження дитини та вашого ID-паспорта чи паспорта-книжечки. Підтвердити заявку також потрібно буде через лінк, який надійде на вашу електронну пошту після реєстрації.

Нагадаємо, зібрати дитину до школи стало дорожче: у скільки обійдеться вся необхідна канцелярія для учня у 2022

Як повідомляв "Знай.ua", чи буде дефіцит солі в Україні: все вирішать наступні 6 місяців

Також "Знай.ua" писав, приготувати котлети чи запекти курочку стало дорожче: як зросли ціни на м'ясо птиці у серпні