МоноБанк підіймає плату за зняття готівки з 1 вересня, названо новий тариф

монобанк
монобанк

Про це повідомив співзасновник фінансової установи Олег Гороховський у власному ТГ-каналі.

Він пояснює, що керівництво МоноБанку було змушене піти на такий рок через те, що власники великих банківських мереж, а це фінансові установи, підняти тариф за міжбанківське обслуговування з 1 вересня 2022 року більш ніж у двічі.

Тому, тариф, який зараз є чинним у Монобанку, не покриває витрат установи. Через це керівництво було змушене піти на такий крок, як підвищити тариф за зняття клієнтами власних коштів з карти.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

З 1 вересня 202 року за зняття готівки з карти буде коштувати 0,9% від суми, раніше це було 0,5%. При чому він зауважив, що нові тарифи будуть стосуватися лише тих клієнтів які знімають власні кошти з карти. На зняття кредитних коштів новий тариф не буде розповсюджуватись.

Олег Гороховський вибачився пере клієнтами з таки непопулярний крок.

Крім того, у банку вже працює нова послуга - клієнти можуть купувати валюту через додаток МоноБанку. При цьому варто пам'ятати, що Власникам рахунків у банках варто знати, що, Нацбанк дозволив громадянам купувати безготівкову валюту у банках для поповнення валютних депозитів. А здійснити таку купівлю можна в межах ліміту, який становить еквівалент 50 тис. грн на місяць.

Нагадаємо, шахраї за вами стежать: з картки "Приватбанку" вкрадено 46 тисяч гривень

Як повідомляв "Знай.ua", українець 10 років не дбав про дитину, згадав тільки після блокування рахунків: заплатив 250 тисяч боргу

Знай.ua писав, що потрібно знати про блокування рахунку: чи можуть банки списувати гроші без попередження