Український музикант, вокаліст гурту "Океан Ельзи" та один із тренерів на вокальному проекті "Голос країни-12" Святослав Вакарчук не дуже часто радує своїх шанувальників свіжими публікаціями в соцмережі In stagram, де за ним стежить трохи більше 300 тисяч людей.

Святослав Вакарчук відіграв черговий концерт, цього разу у Вроцлаві, Польщі, та поділився дивовижною історією, яка з ним там сталася. Насамперед він зізнався, що під час виступу відчув щире кохання та дружбу.

Святослав Вакарчук, фото: Instagram
Святослав Вакарчук, фото: Instagram

Історія полягає в тому, що Вакарчук побачив у фанзоні невідому йому дівчину з плакатом, на якому було написано наступне: "Хочу заспівати з вами "Обійми". І звичайно ж, музикант не міг не відгукнутися на прохання своєї шанувальниці, тож затяг її на сцену і вони разом, обійнявшись, виконали всіма улюблену пісню.

"І ось вона на сцені. Ми вперше побачили одне одного... Все склалось", - поділився емоціями Вакарчук.

Популярні новини зараз
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Незнайомка стояла з державним прапором Польщі у біло-червоних тонах, а лідер "Океану Ельзи" – з українським. Картина була вражаючою, як і вчинок Святослава.

Раніше ми писали про те, що Святослав Вакарчук розповів, яким бунтарем був у радянській школі та що витворював обома руками: "Завжди залишайтеся собою"

Как сообщал Знай.ua, Святослав Вакарчук із "ОЕ" зіспівався із легендарними Coldplay заради "Обійми": "Як сильно..."

Також портал Знай.ua писав, що Вакарчук презентував нову роботу "Океан Ельзи" та показав два виміри, в яких живуть українці: війна та тил зійшлися воєдино.