Одіозний бізнесмен та суддя "Ліги сміху" Гарік Корогодський часто ділиться з шанувальниками будь-якими публікаціями в Instagram, де за його життям стежать понад 120 тисяч людей.

Зараз він підказав, що можна і не можна робити під час повномасштабної війни проти рашистів, яка триває майже півроку.

Гарік Корогодський: джерело: Facebook
Гарік Корогодський: джерело: Facebook

Найперше - не говорити, що "не все так однозначно", "у кожної сторони своя правда". Бо, за словами Корогодського, в іншому випадку не потрібно ображатись, якщо вас вважатимуть "кінченим п*даром".

"Піаритися зі зброєю у формі – можна, якщо ти реально воюєш. Якщо з'їздив на передок разок – теж можна. Але не ображайся тоді… Багатіти у війну можна, якщо все офіційно, з податками та допомогою армії. Критикувати військове керівництво можна, як і бути в опозиції, як і говорити "не все так однозначно". Але ми пам'ятаємо, хто ти після цього", - пише Гарік Корогодскій.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Гарік Корогодський: джерело: Facebook
Гарік Корогодський: джерело: Facebook

Після цього він додав, що зараз дуже важливо дуріти, закохуватися і бути щасливими, щоб не збожеволіти. А ще продовжувати жити звичайним життям, що в нас хочуть відібрати.

Гарік Корогодський, скріншот: Instagram
Гарік Корогодський, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Павло Зібров струснув старовиною з Гаріком Корогодським: "Ні слова про алкоголь"

Як повідомляв "Знай.ua", Гарік Корогодський викликав блювотний рефлекс українців пожадливістю до своєї дочки: "Я її хочу"

Знай.ua писав, Гарік Корогодський вразив правдою про звірства росіян у Бучі, страшніше Бабиного Яру: "Дітей немає, майже всіх вбили ..."