Відомий український телеведучий та ресторатор Даніель Салем показав, як працюють розвідники, та які чесноти слід мати, щоб потрапити до розвідки.

Відео він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram. Даніель почав розповідь зі слів "12 друзів Оушена (хто знає той зрозуміє). Розвідка - це далеко не завжди стрілянина. Частіше - це багато і довго йти. Найбільше вона тренує - терпіння і витривалість".

Даніель Салем. Фото: скриншот Instagram
Даніель Салем. Фото: скриншот Instagram

Далі Даніель розповів, як його називають свої:

"Коля Сєрга мене називає 600-й (великогаборитний вантаж). І додає: мовляв, якщо мене поранять, то ніхто не захоче мене нести".

А ще Салем похвалився, мовляв, де саме знаходиться говорити не можна, але вже скоро до херсонських кавунчиків.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Даніель Салем. Фото: скриншот Instagram
Даніель Салем. Фото: скриншот Instagram

Хотів би вам зізнатись, де ми… але - військову таємницю ніхто не відміняв. Можу тільки натякнути: ще би пару кілометрів і підкупили би на херсонському базарі кавунців… але сезон довгий. Скоро заявив Салем.

У коментарях захисника підтримали:

"Бережіть себе, хлопці! Слава і честь вам!", "Хай вас всіх Боженько береже", "Будьте нам живі,здорові хлопці, дякуємо", "Хлопці, ви найкращі!!! Вся Одеса дуже-дуже чекає найкращі херсонські кавуни!", "Ви Герої!Хай янголи охоронці завжди будуть з Вами",- написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Даніель Салем у всеозброєнні захопив бойовим настроєм на передовій.

Як повідомляв "Знай.ua" Даніель Салем похвалився великим уловом на передовій і посміявся з окупантів

Також "Знай.ua" інформував, Даніель Салем показав, як справи на фронті і передрік майбутнє окупантів.