Український журналіст, мандрівник, фотограф, автор і ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров активно спілкується з шанувальниками у соціальних мережах. На своїх сторінках він ділиться подробицями професійного та особистого життя. На його акаунт в instagram нараховує 2 млн підписників

Дмитро Комаров. Фото: скриншот Instagram
Дмитро Комаров. Фото: скриншот Instagram

Як відомо, журналіст не лишився осторонь трагедії, що відбувається в Україні, він продав свій автомобіль, а гроші передав на потреби ЗСУ. Крім того, він бере участь у різних благодійних заходах та не забуває про професійну діяльність.

Нещодавно він повідомив шанувальникам, що вирішив змінити зміст своїх передач. Це пов'язано з тим, що в умовах війни він хоче ненадовго відволікти глядачів.

"Новини від нашої команди «Світу навиворіт». Зараз, у найскладніший для України час, коли шостий місяць триває повномасштабна війна з росією, дуже важливо знаходити можливість хоч ненадовго відволіктися від суворої реальності та отримати позитивні емоції. Тому наша команда активно працює над створенням нового контенту. Окрім програм, ми тепер робимо нові ексклюзивні, дуже пізнавальні, короткі ролики про подорожі, які дають можливість ненадовго відволіктися та здійснити віртуальну подорож.", - пише він.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Крім того, відео буде супроводжуватись субтитрами англійською, польською, французькою та іспанською мовами для того, щоб більше людей у світі могли подивитися. А ще Дмитро обіцяє відкривати неймовірні красоти України та багато ексклюзивних матеріалів.

Нагадаємо, ми писали, що Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" продає унікальне авто, щоб допомогти ЗСУ.

Як повідомляв "Знай.ua" ведучий "Світ навиворіт" Дмитро Комаров засвітився в компанії Святослава Вакарчука з "Океану Ельзи".

Також "Знай.ua" інформував, що Дмитро Комаров з "Світ навиворіт" прийняв сюрприз від Вакарчука, але Пікалову з Кварталу 95 "потрібніше".