Українка Яна Соломко стала фіналісткою першого сезону шоу "Холостяк" із Максом Чмерковським. Але після довгих вагань танцюрист обрав Сашу Шульгіну.

Тоді українці засудили вибір Чмерковського і дуже жаліли бідну Яну – наївну та ніжну дівчинку, яку виховувала бабуся. Зараз шанувальники шоу сходяться на думці, що Макс знав щось ще тоді.

Яна Соломко
Яна Соломко

Справа в тому, що після фіналу романтичного проєкту закрутилася співоча кар'єра Яни. Спочатку її придивилася Наталія Могилевська і взяла солісткою до гурту Real O, а згодом Соломко зайнялася сольною кар'єрою.

Але те, що вона не стала успішною артисткою в Україні, не сподобалося Яні і вона поїхала підкорювати росію. З початку повномасштабного військового вторгнення Соломко мовчала, виставивши лише одне відео з камери у центрі Києва 24 лютого, а зараз співачка із псевдонімом SOYANA активно виступає для росіян, що й транслює у своїх соцмережах. Спершу українці намагалися дати моральну оцінку її поведінці у коментарях до публікацій, але потім Соломко закрила можливість коментування.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Реакція українців на виступи Яни Соломко у Росії
Реакція українців на виступи Яни Соломко у Росії

Тепер Яна впала ще нижче, адже поїхала розважати публіку до Улан-Уде на міжнародній конференції. Варто зазначити, що Улан-Уде - столиця Бурятії, а саме звідти були нелюди, які знущалися над українцями у Бучі.

Зараз SOYANA похвалилася відео виступу на конференції з її піснею "Дим".

Публікація Яни Соломко
Публікація Яни Соломко

Цікавий факт полягає в тому, що нечисленні росіяни в коментарях захоплюються артисткою, на що Соломко відповідає з вдячністю. А ось повідомлення українців Яна залишає без відповіді.

"Її напевно і там непогано годують" , - зазначає мешканка Дніпра Таня Соболевська.

Коментарі до посту Яни Соломко
Коментарі до посту Яни Соломко

Нагадаємо, що Яна Соломко поїхала розважати бурятів до Улан-Уде після їхніх звірств у Бучі.

Раніше ми повідомляли, що Яна Соломко плюнула в Україну та організувала концерт для росіян, не прийшов ніхто.