На українських заправках почали стрімко змінюватись ціни на автомобільне паливо. За останній тиждень цінники помітно оновились. Про це свідчать дані щоденного цінового моніторингу Консалтингової групи "А-95".

У період із 5 по 12 серпня в Україні спостерігалося зниження цін на паливо. Середня вартість бензину А-95 впала на 7 копійок - до 49,88 гривні за літр, бензин А-95 преміум втратив у ціні 36 копійок і продається по 50,90 гривні за літр. Дизпаливо також подешевшало – на 0,78 копійок, до 53,52 гривні за літр.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Дані моніторингу показують, що одна з найбільших консолідованих мереж групи "Приват", до якої входять "Укрнафта", ANP, "Авіас" та інші, утримала ціни на пальне на колишньому рівні. Бензин А-95 відпускали по 49 гривень за літр, А-95 преміум по 49,5 гривні за літр, а дизпаливо – по 53 гривні за літр.

Ціни на бензин. Фото: consulting.a95.ua
Ціни на бензин. Фото: consulting.a95.ua

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Зазначається, що низка інших мереж, серед яких Mango, Motto, "Авантаж 7" та інші, опустили ціни на всі види палива. Рівень зниження вартості перебуває в діапазоні від 7 копійок до 4 гривень за літр.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ціни на гречку та олію знову змінилися: один із продуктів нарешті став більш доступним українцям.

Також наш портал інформував, в Auchan пояснили, чи готуватися до дефіциту кавунів і якою буде ціна: "Це лише невелика частина потреб українців".

Крім того, інформаційний портал Знай писав, продавці встановили нові ціни на помідори, перець, огірки, капусту та інші овочі: чи витримають гаманці українців.