Українська попспівачка, заслужена артистка України, переможниця 7-го сезону російського шоу "Фабрика зірок" Настя Приходько продовжує підтримувати зв'язок з шанувальниками. Нещодавно вона зустрілася з журналісткою Аліною Доротюк

Анастасія Приходько, фото: Facebook
Анастасія Приходько, фото: Facebook

Інтерв'ю співачки журналістка опублікувала на своєму каналі в мережі youtube.

Аліна побувала вдома у відомої співачки. Як зізналася Настя зараз в основному всю домашню роботу робить вона. Також зірка доглядає за трояндами, які ростуть перед будинком.

Зі слів Насті, з початку повномасштабного вторгнення вони з чоловіком та дітьми поїхали спочатку на західну Україну, а потім до подруги в Італію. попри всі умови та недороге житло, вони вирішили не залишатися за кордоном. Та на відміну від інших зірок, вони не оформлювали статус біженців.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Ведуча поцікавилась, на що вони жили та зараз живуть. Настя зізналася, що бізнес чоловіка зараз на 70% посів. Вона взагалі зараз без роботи та відчуває себе утриманкою. Аліна поцікавилась, на які гроші вони жили весь цей час, чи були в них заощадження. Настя відповіла, що так, були гроші. Вони з чоловіком багато чого планували зробити.

"У нас було багато чого заплановано, що ми хотіли зробити. Наприклад, ми хотіли зробити гараж, закрити терасу, знімати відео. Блін, все було, і все пішло в п*зду", - обурилась Приходько.

Нагадаємо, Настя Приходько зібралася "тепло" зустріти Потапа, Монатіка і Влада Яму після перемоги: "Виїхали за кордон під час війни"

Як повідомляв "Знай.ua", Анастасія Приходько розповіла, як нею тричі скористалися у житті: "Він мене на*бав"

Також "Знай.ua" писав, Анастасія Приходько відповіла, чи справді потрапила на Євробачення від росії через ліжко: "Ідіть нах*й, гниди"