Українська попспівачка, заслужена артистка України, переможниця 7-го сезону російського шоу "Фабрика зірок" Настя Приходько продовжує підтримувати зв'язок з шанувальниками. Нещодавно вона зустрілася з журналісткою Аліною Доротюк

Анастасія Приходько, фото: Facebook
Анастасія Приходько, фото: Facebook

Інтерв'ю співачки журналістка опублікувала на своєму каналі в мережі youtube.

Аліна побувала вдома у відомої співачки. Як зізналася Настя зараз в основному всю домашню роботу робить вона. Також зірка доглядає за трояндами, які ростуть перед будинком.

Зі слів Насті, з початку повномасштабного вторгнення вони з чоловіком та дітьми поїхали спочатку на західну Україну, а потім до подруги в Італію. попри всі умови та недороге житло, вони вирішили не залишатися за кордоном. Та на відміну від інших зірок, вони не оформлювали статус біженців.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Ведуча поцікавилась, на що вони жили та зараз живуть. Настя зізналася, що бізнес чоловіка зараз на 70% посів. Вона взагалі зараз без роботи та відчуває себе утриманкою. Аліна поцікавилась, на які гроші вони жили весь цей час, чи були в них заощадження. Настя відповіла, що так, були гроші. Вони з чоловіком багато чого планували зробити.

"У нас було багато чого заплановано, що ми хотіли зробити. Наприклад, ми хотіли зробити гараж, закрити терасу, знімати відео. Блін, все було, і все пішло в п*зду", - обурилась Приходько.

Нагадаємо, Настя Приходько зібралася "тепло" зустріти Потапа, Монатіка і Влада Яму після перемоги: "Виїхали за кордон під час війни"

Як повідомляв "Знай.ua", Анастасія Приходько розповіла, як нею тричі скористалися у житті: "Він мене на*бав"

Також "Знай.ua" писав, Анастасія Приходько відповіла, чи справді потрапила на Євробачення від росії через ліжко: "Ідіть нах*й, гниди"