Відомий український гуморист, шоумен і ведучий Вадим Мічковський, якого всі знають, як Дядю Жору розплющив очі на "жорстоку" правду життя та порадував шанувальників. Ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Дядя Жора досить яскрава різнобічна особистість із неповторною харизмою, тому не дивно, що за його життям стежать тисячі шанувальників. Гуморист часто радує їх забавними роликами, на яких постає в різних амплуа і піднімає настрій курйозними порадами, лайфхаками та іншим.

Дядя Жора. Фото: скрін youtube
Дядя Жора. Фото: скрін youtube

Так, цього разу гуморист в черговий раз "перевтілився" на Дядю Жорініо, який любить давати поради та ділиться життєвою мудрістю з шанувальниками. Цього разу він підняв одну зі своїх улюблених тем – жінки.

"Жінка створена для того, щоб робити чоловіка щасливим, де б цей нещасний не ховався", - сказав Дядя Жорініо.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася - ролик усіх неабияк повеселив.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Дядя Жора вирішив проблему пролитих крапель від чайного пакетика, а потім отримав "ляпас" від українців: "Встиг скотитися".

Також наш портал інформував, що українська Кардаш'ян Олена Омович після довгої мовчанки за кордоном несподівано згадала про свій український паспорт: "Моє улюблене седативне".

Крім того, наш портал інформував, Володимир Дантес і Даша Кацуріна вирішили не приховувати очевидну і зробили заяву прямо зі спальні: "Немає сенсу мовчати".