Відома українська продюсер та колишня дружина репера Олексія Потапенка Ірина Горова розповіла про захоплення з дитинства, яке дарує їй задоволення навіть дорослою. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ірина Горова має досить велику армію шанувальників, із якими постійно підтримує зв'язок. Вона періодично радує новими фото чи відео, а також ділиться особистими емоціями чи роздумами.

Ірина Горова. Фото: скрін youtube
Ірина Горова. Фото: скрін youtube

Так, цього разу колишня дружина Потапа постала перед фанатами у спокусливій сукні та розповіла про захоплення родом із дитинства, яке дозволяє їй відкривати нові світи та з користю проводити вільний час.

"У дитинстві ми дуже багато читали, занурюючись фантазією в іншу реальність і в життя вигаданих героїв. Це був кольоровий час, коли кожен дорослий мріє повернутися. Я також зараз із задоволенням у вільний час читаю книги і відкриваю для себе нові світи бізнесу, психології , філософії та художньої літератури – це все наповнює мене та мою маленьку дівчинку всередині", - поділилася Ірина Горова.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, прийомна дочка Потапа Наташа Горова була "обцілована" прямо на підлозі: "Хотіла зробити фото..."

Також наш портал інформував, що Лілія Ребрик зізналася, що діти дуже бояться за її життя, хоча самі в небезпеці: "А вас там не вб'ють?"

Крім того, наш портал інформував, Ганна Буткевич показала дочку від колишнього депутата Рибалко та закликала не озиратися на минуле: "Живіть тут і зараз".