Донька Євгена Кошового з "Кварталу 95" Варя, вразила дорослим виглядом та закликала українців надавати розголосу інформації про те, що готують для полонених "Азовців" окупанти та колаборанти.

Дівчинка у свої юні роки встигла зібрати армію шанувальників в соціальних мережах, наразі, за її оновленнями слідкують понад 19 тисяч шанувальників. Цікаво, що дівчина прибрала зі стіни всі дописи, та розміщує інформацію лише у сторіс на Instagram. Варя розмістила декілька фото на одному вона нафарбована, немов справжня леді сумно дивиться в об'єктив, а на іншому текст з закликом не мовчати.

Аzov приговорили до страти! Не мовчіть! SOS! Написала дівчинка.

Сторіс Варвари Кошової. Фото: скриншот Instagram
Сторіс Варвари Кошової. Фото: скриншот Instagram

На першому фото дівчинка показала своє фото вільно розпустивши коси, які спадають на плечі та прикривають частину личка милої дівчинки. Видно, що Варя дуже засмучена, і навіть здається, що вона заплакана. Хоча війки продовжують тримати туш, а на губах червоніє яскрава помада. Жодних коментарів це фото не містить.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Варвара Кошова. Фото: скриншот Instagram
Варвара Кошова. Фото: скриншот Instagram

Через війну українські діти втратили частину свого дитинства, жахливий відбиток несе не тільки кожна доросла людина, але й діти, які стали неочікувано дорослими, серйозними, та серйозними.

Нагадаємо, ми писали, що 14-річна донька Євгена Кошового з "Кварталу 95" Варвара вразила чуттєвим образом.

Як повідомляв "Знай.ua" донька коміка з "Кварталу-95" Євгена Кошового Варя похвалилася своїм хлопцем.

Також "Знай.ua" інформував, що Варя, старша дитина коміка з "Квартал 95" Євгена Кошового, зачарувала своєю приголомшливим виглядом.