Знаменита українська виконавиця Настя Каменських заговорила про справжнє кохання, поки її чоловіка Олексія Потапенка не було поряд і поділилася на своїй сторінці у соціальній мережі instagram ніжними кадрами з нової фотосесії.

Настя Каменських, як і багато інших зірок, з перших днів повномасштабної війни, як може, підтримує українців. Співачка періодично виступає на благодійних концертах, а також розвиває свою творчість, радуючи фанатів новими та новими хітами, які тепер звучать як українською, так і англійською мовами.

Настя Каменських. Фото: скрін youtube
Настя Каменських. Фото: скрін youtube

Цього разу Настя Каменських показала кілька кадрів із нової фотосесії, на яких позує у мереживному вбранні на природі, а позаду неї розвивається тканина золотистого кольору. Цікаво, що співачка вже давно не публікувала спільних фото з чоловіком Потапом і цього разу в кадрі його також не було.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

""Будеш ти любити мене, коли мине війна". У цих словах – не сумніви, а впевненість. Бо справжнє кохання здатне на все", - підписала знімки Настя Каменських.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Настя Каменських зізналася, що надихнуло її на створення нового творчого "дітища" - Полякова мовчки "кивнула": "Дає сили жити".

Також наш портал інформував, Надя Дорофєєва показала, як змінився її танцюрист Женя Гончаренко через рік після коми: "Залишиться в минулому".

Крім того, наш портал інформував, українська Кардаш'ян Олена Омович після довгої мовчанки за кордоном несподівано згадала про свій український паспорт: "Моє улюблене седативне".