Відомий український гуморист та актор, зірка "Квартал 95" Олександр Пікалов вирішив побути трохи чарівником для маленьких маріупольців, які побачили жах війни. Про це розповідає kvartal95official у соціальній мережі instagram.

Олександр Пікалов перекваліфікувався на чарівника та виконав мрію маленьких маріупольців, які пережили жахи бойових дій - влаштував їм свято дитинства та літа в рамках свого нового проєкту "Дитячий табір на день". Дітки від душі повеселилися і хоч на день змогли не думати про війну.

Олександр Пікалов, фото: Instagram
Олександр Пікалов, фото: Instagram

"Маленькі маріупольці мали можливість на якийсь час відволіктися від жаху війни і поринути у справжнє свято літа та дитинства. Паті біля басейну, подорожі з історії України разом із найкращими гідами Києва, пікнік та зустріч із зірковими гостями", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Зазначається, що гуморист не зупиниться на цьому і проводитиме захід на постійній основі, щоб подарувати радість якомога більшій кількості дітей.

"Надалі "Дитячий табір на день" Сашко планує організовувати на регулярній основі. Сміливість та сила духу цих дітей, які пережили найстрашніше, захоплює і не може залишити байдужим", - йдеться у повідомленні.

Раніше Знай повідомляв, Олександр Пікалов з "Квартал 95" та Віталій Козловський об'єдналися у несподіваний тандем: "Просто космос".

Також наш портал повідомляв, Юрій Ткач із "Квартал 95" втомився від самотності і декого запросив додому, поки дружини немає поряд: "Вирішив завести друга".

Крім того, ми писали, Таня Песик із "Жіночого кварталу" повторила знаменитий трюк Ван Дамма: "Ракета петарда".