Відома українська виконавиця Надя Мейхер не тільки добре співає, вона ще й блогерка. У соціальній мережі instagram вона ділиться з шанувальниками подробицями свого особистого та творчого життя, роздумами та ідеями. За її акаунтом стежать 339 тисяч підписників

Надія Мейхер. Фото: скриншот Youtube
Надія Мейхер. Фото: скриншот Youtube

З початку повномасштабного вторгнення співачка ділиться з шанувальниками своїми відчуттями на сторінках соціальної мережі. Мейхер опублікувала відео, в якому показані всі жахи війни. За дві хвилини зірка показала все те, що переживають українці вже другий місяць - нескінченні бомбардування, розруха і біль.

А тепер вона вирішила поміркувати над тим, як змінила її війна за довгі п'ять місяців. зірка зізналася, що скільки себе пам'ятає, то постійно хотіла в собі щось змінити, іноді це її дратувало.

"Але останнім часом, десь за 1,5 роки до війни відчула, що мені потрібні якісь серьйозні зміни, як внутрішні, так і зовні. Це було нестерпне відчуття. Куди бігти? До кого? Що роботи?… Стільки усього було, і в особистому, і в професійному, напевно, на декілька життів вистачить. А все одно щось не те! Я відчувала, що тепер мені хочеться кардинальних змін…", - поділилася зірка..

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Потім вона розмірковує над тим, які зміни принесла війна.

"Скільки всього змінилося, кардинально, і продовжує змінюватися… Скільки стресу, розпачу, "ні, цього не може бути", "господи, невже це не сон?!".., щастя, болі, депресії, радощів, нових можливостей, справжнього відчуття, що живеш, і що жива. Бо якщо жива, то вже добре - саме так відповідаю на запитання "як справи?"., - сказала Надія.

Вона погоджується з тим, що будь-який дискомфорт для багатьох є трампліном, проте вона обурюється, не такою ж ціною.

"Так, будь-який дискомфорт для багатьох стає трампліном , до зачекавшихся нових можливостей . Але ж , Господи, не такою ціною!!!— І водночас , чую внутрішній голос— «Не шукай відповіді там , де її нема» Якщо Жива— то нарешті почни відчувати життя по- справжньому , адже саме зараз Є така можливість. Можливість і шанс усвідомити СЕБЕ.", - пише вона.

Раніше Знай писав, "хочу, щоб ти знову посміхався": Дантес і Дорофєєва зворушливо привітали Дмитра Монатіка з днем народження.

Також ми писали, Олена-Христина Лебідь почала готувати для українців новий сезон "аферистів у мережах": монтує не виходячи з шафи.

Нагадаємо, зірка "Дизель шоу" Євген Сморигін розповів, чим збирається далі допомагати Україні:" Я артист. Воюю як вмію".