Колишня дружина відомого українського співака Олексія Завгороднього (Позитива) Анна Андрійчук поділилася теплими спогадами із довоєнного життя. Яскраві кадри вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Колишня дружина Позитива має немаленьку армію шанувальників, з якою вона намагається бути постійно на зв'язку. Дівчина регулярно радує новими фото чи відео, на яких показує як моменти особистого життя, так і ділиться важливими новинами.

Позитив і Анна Андрійчук, instagram.com/positiff/
Позитив і Анна Андрійчук, instagram.com/positiff/

Цього разу Анна Андрійчук вирішила поділитися спогадами із мирного життя. Вона зробила нарізку найяскравіших моментів, що їх змонтувала під нову пісню Насті Каменських. Серед найтепліших спогадів танці з Потапом, романтичні прогулянки, а також нестримні вечірки та веселощі з подружками.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Те, що ти завжди можеш взяти собою і те, що в тебе не заберуть – це твої спогади. Люблю наше життя "до". А "після" обов'язково буде ще краще. Люблю кожного, хто є в моєму житті", - підписала публікацію Аня Андрійчук.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Олексій Positiff Завгородній позичає гроші у діда і зізнався про стосунки з алкоголем: "Пляшка вина точно в депресивний день".

Також наш портал інформував, що Катя Репяхова готується до відкриття власної справи - без допомоги Віктора Павлика не обійшлося: "Вірю у світле майбутнє".

Крім того, ми писали, блогер Олег Машуковський показав, як старанно пихкає в залі, але українці помітили "підступ": "Облився водою і думає, що крутий".