У Києві чоловік вчинив самогубство, вистріливши собі в голову з пістолета. Інцидент стався в Дарницькому районі на вході в лікарню. Подробиці події розкрили "Вартові.Еспресо".

Увечері в неділю, 23 січня в Дарницькому районі столиці сталася надзвичайна подія. За попередньою інформацією чоловік вчинив самогубство прямо на ґанку медичного закладу.

Чоловік вчинив самогубство. Фото espreso
Чоловік вчинив самогубство. Фото espreso

Уточнюється, що інцидент стався на ґанку туберкульозного відділення. Чоловік просто дістав вогнепальну зброю і вистрілив собі в голову. Попередньо відомо, що куля влучила прямо у скроню. Надати допомогу чоловікові не встигли, оскільки смерть настала миттєво.

Зазначається, що загиблий мав при собі дорожню сумку. На вигляд чоловікові близько 45-50 років. Співробітники медичного закладу відмовилися коментувати подію.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Чоловік вчинив самогубство. Фото espreso
Чоловік вчинив самогубство. Фото espreso

На місці інциденту працювали правоохоронці, встановлюючи всі деталі події. На даний момент триває робота слідства.

Нагадавши, у Харкові зґвалтована 27-річна дівчина за "загадкових" обставин: підозрюваний у бігах, шукають скрізь

Також Знай писав, що чоловік звинуватив хлопця 13-річної дочки в згвалтуванні, але в поліції випливла вся правда.

Раніше Знай повідомляв, 22-річний хлопець згвалтував трансгендера, думаючи, що він жінка: не зупинило навіть визнання