У телепередачі "Твій день" на телеканалі "1+1" з'явився сюжет про добродушного таксиста, який порадував літню жінку неймовірно якісним обслуговуванням, поки віз її з лікарні додому.

Повідомляється, що дочка пенсіонерки написала подячний пост після того, як водій на ім'я ігор приїхав на виклик в міжустанову і допоміг довезти жінку додому максимально комфортно. Він допоміг пересадити її з візка в автомобіль, після чого віз дуже обережно, щоб не трясло на дорозі і навіть намагався розважити українку веселими розмовами.

Таксі, фото: скріншот з відео
Таксі, фото: скріншот з відео

"Під'їхав не просто до тротуару під парадним, а до входу в під'їзд, допоміг пересадити маму в інвалідний візок, а потім - це щось! Разом зі мною і моєю донькою піднімав її по крутій, зовсім не зручною для цього сходах, що ведуть до ліфта, взяв основний тягар на себе. Людина, яку я вперше бачу, яка мала б просто привезти нас з пункту а в пункт Б. Iгор, спасибі вам, ваша компанія має гідного працівника, справжнього і людяного!", - пише жінка в соціальній мережі Facebook.

Новина про добродушного таксиста, скріншот: Facebook
Новина про добродушного таксиста, скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За її словами, поїздка коштувала всього 50 гривень, але її вартість набагато вище, за рахунок людяності і позитиву, якими грошима просто не оцінити.

"Виховання і характер людяності, як іноді нам цього не вистачає. А номер авто не залишився?", - пише один з користувачів в коментарях.

Нагадаємо, Українка заявила про побиття таксистом через електронну сигарету: викинув з машини в болото і виламав пальці

Як повідомляв "Знай.ua", він хотів нал, а вона безнал: у Києві водій таксі відзначився непристойною поведінкою

Знай.ua писав, ведуча 1+1 Лідія Таран розповіла, як звичайні українці рятували її після ДТП: "Добрі люди передавали вогнегасники по рядах"