Чоловік та жінка, які знімали пікантне відео для популярного ресурсу отримали вирок у вигляді трьох років позбавлення волі від Оболонського районного суду. Про це стало відомо в середу, 17 листопада.

Так, за даними суду, обидва фігуранти справа не мали роботи, тому вирішили заробити на життя знімаючи ролики порнографічного характеру і публікуючи їх на відомому ресурсі. За 2020 рік пара встигла зняти і опублікувати 6 відеороликів для дорослих, а локацією для одного з них стала столична Оболонь, а саме пляж «Африка».

Київський пляж, скриншот youtube DRONARIUM Ukraine
Київський пляж, скриншот youtube DRONARIUM Ukraine

Відомо, що чоловік є мешканцем Києва, а його супутниця з Маріуполя. Інкримінована стаття для пари - ч.3 ст. 301 Кримінального кодексу України, за якою чоловік з жінкою мали б отримати 3 роки ув’язнення. Але суд звернув увагу на щиросердне розкаяння і замінив міру покарання та пом’якшив вирок – один рік умовно, та сплата процесуальних витрат у розмірі 4 413 гривень. Починаючим зіркам навіть було повернене обладнання: мобільний телефон та ноутбук.

Нагадаємо, ч1. ст. 301 КК України про «Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів» передбачає:

  • Ввезення в Україну творів, зображень або інших предметів порнографічного характеру з метою збуту чи розповсюдження або їх виготовлення, зберігання, перевезення чи інше переміщення з тією самою метою, або їх збут чи розповсюдження, а також примушування до участі в їх створенні -караються штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Знай.ua нагадує: Світлана Лобода у крихітному бікіні показала свою робочу сторону: "Ззаду теж чудовий вигляд"

Як раніше повідомляв Знай.ua: Наталка Денисенко з "Кріпосної" відкрила секрет українських дівчат на закордонних пл

Також Знай.ua писав: Найгірше, що було: на береги викинуло тисячі мертвих і живих морських жителів