Віталій Кличко вже не вперше потрапляє в скандали щодо своїх взаємин з відомими і скандальними персонами. Цього разу телеграм-канал "Київ Влада"зловив мера на брехні щодо взаємин з відомим олігархом Павлом Фуксом.

"Кличко попався на досить цинічній брехні щодо своїх взаємин з Фуксом. Минулого тижня мера помітили на дні народження російського олігарха, проти якого влітку ввели санкції. Кличко безглуздо виправдовувався, мовляв з Фуксом знаком шапочно, в 2015 році перетиналися по темі меморіалу "Бабин яр" - там земля належала олігарху і той її віддав на добру справу. А більше ніяких контактів не було", – пише телеграм-канал "Київ влада".

Віталій Кличко
Віталій Кличко

Крім того, автори каналу засумнівалися, що Віталій Кличко міг би прийти на день народження такої багатої людини, майже його знаючи.

"Невже хтось повірить, що мер столиці може прийти на день народження до дуже багатої людини на підставі того, що 6 років тому вони одного разу контактували? Звичайно, це неправда. А правда в тому, що Кличко фактично подарував Фуксу 1,5 млрд грн - задовго до нинішнього ДР, ще в 2018 році. Тоді олігарх викупив фірму "Укррослізинг", якій Київ мав зазначену суму за вагони метро. Мер міг би судитися, але вважав за краще просто віддати величезну суму російському бізнесменові. А щоб покрити касовий розрив-киянам підняли ціну на проїзд. Так що зрозуміло, чому у цієї парочки такі теплі відносини. Ось тільки питання: Чому нам знову хочуть піднімати вартість проїзду? Невже Кличко знову вирішив профінансувати чергову аферу Фукса?", – задають питання автори телеграм-каналу "Київ влада".

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще