В порівнянні з 2016 роком, він зріс на 77% і становитиме 19,922 млрд гривень, пише Економічна правда.

Збільшення вартості у КМДА пояснюють тим, що до проєкту додали естакади на лівому березі та арковий міст через озеро Радунка. Видання зазначає, що раніше місцевим мешканцям обіцяли збудувати міст в обхід озера.

Також у новому проєкті передбачено будівництво споруд для 700-метрової ділянки метрополітену, що проходитиме мостовим переходом.

Видання додає, що рішення про збільшення кошторису підписав перший заступник міського голови Микола Поворозник за тою ж схемою, що і раніше з Шулявським мостом.

«Розпорядження підписав Поворозник, що виконував обов'язки голови під час відпустки Віталія Кличка. Раніше Поворозник таким самим чином підписав розпорядження про збільшення удвічі кошторисної вартості будівництва Шулявського шляхопроводу», - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Економічна правда також нагадує, що «генпідрядником будівництва Подільського мостового переходу є компанія «Еко-Буд-Трейд», контроль над якою здійснює «смотрящий» за Києвом Денис Комарницький.

Нагадаємо, раніше мер Києва Віталій Кличко публічно обіцяв до кінця 2020 року відкрити рух Подільським мостом і почати будівництво метро на Троєщину.