Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не тільки Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію яскравими фото і відео в соцмережі, де за нею стежить 3,7 мільйона чоловік. Багато українців полюбили телезірку саме за її простоту і круте почуття гумору.

Цього разу артистка показала рідкісні сімейні моменти в своїх Insta Stories. На опублікованих коротких роликах Леся продемонструвала шопінг в одному зі столичних торгових центрів з мамою, яку вона ніжно називає "Кет".

Як видно з кадрів, Катерина не зовсім оцінила тенденції сучасної моди. Наприклад, описуючи довгі стильні ботфорти, вона не раз згадала Господа Бога і несхвально хитала головою. На задньому фоні відео чутно кумедні смішки Лесі - її явно розчулила така реакція рідної людини. Вона навіть створила декілька так званих "мемів" зі смішних фразочок Катерини.

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк перетворилася на "Бетмена", проводжаючи літо: "Кім, чи ти це?"

Нагадаємо, що Леся Нікітюк в прозорій блузочці заговорила про багатих чоловіків: "Спасибі, я сама"

Як повідомляв Знай.uа, Лесю Нікітюк благають застрахувати нескінченні ніжки: "Хоча б на 42 тисячі"

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк з цікавості пробралася в наркопритон: "У когось є пляшка і фольга?"