З'явилася інформація, що 18 вересня 2021 року, в суботу, пройде Всесвітня екологічна акція під назвою "World Cleanup Day", до якої традиційно приєдналася і українська столиця.

Мільйони людей з різних країн світу виходять на вулиці міст, щоб привести їх в порядок. У Києві вирішили організувати прибирання цілих 22 локацій. І кожен зможе зробити внесок у чистоту найбільшого українського міста. Про це повідомляє Олексій Кулеба-заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень.

прибирання водоростей, фото pro.berdiansk.biz
прибирання водоростей, фото pro.berdiansk.biz

Чиновник запросив киян до екологічної акції і закликав їх приходити з сім'ями, щоб зробити столицю ще чистішою.

"Можна вибрати найближчу до вас локацію. Столиця щорічно активно долучається до Всесвітнього дня прибирання. Від міста за організацію відповідає Департамент міського благоустрою. Ми провели кілька зустрічей з учасниками молодіжного руху Let's do it, Ukraine", - повідомляє Олексій Кулеба.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

прибирання сміття, скріншот
прибирання сміття, скріншот
скриншот

Він додав, що разом з представниками цього руху вдалося визначити проблемні території, а також питання, що стосуються сортування сировини та забезпечення інвентарем учасників.

Центральна локація - Гідропарк. Однак жителі і гості міста можуть спокійно вибрати зручну їм зону прибирання, щоб приєднатися до "World Cleanup Day".

Всесвітній день прибирання в Києві
Всесвітній день прибирання в Києві

Нагадаємо, Держекоінспекція анонсувала толоки до Всесвітнього дня прибирання: перелік локацій

Як повідомляв "Знай.ua", українських дітей готують до "виборів" ще зі школи, замість дверей в туалетах шторки: "Ого, у них унітази"

Знай.ua писав, розкидає вітром, у вихідні ніхто не прибирає: комунальники не справляються з напливом сміття, українці знайшли спосіб вирішити проблему