Власник девелоперської компанії «Нова Слобідка», яка зводить будинки в Києві, Олександр Стельмащук заявив, що повне дотримання вимог законодавства – це їхня принципова позиція. Про це йдеться у його інтерв’ю інтернет-виданню “Фокус”.

“Перше, на чому я хотів би наголосити, повне дотримання вимог законодавства – це наша принципова позиція. Це не лише питання репутації ТОВ «Нова Слобідка», це також відповідальність компанії перед майбутніми мешканцями наших будинків. Ми не можемо собі дозволити, щоб недотримання того чи іншого закону надалі перетворилося на проблему для людей”, - пояснив він.

Стельмащук запевнив, що ТОВ «Нова Слобідка» має всі необхідні дозволи і документацію для будівництва на ділянці, що знаходиться у приватній власності компанії за адресою вул. Микільсько-Слобідська 7-9 з 2010 року.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

“Кадастровий номер цієї ділянки: 8000000000:66:178:0086. За цим номером будь-хто може отримати через сайт «Публічна кадастрова карта України» ключову інформацію про ділянку, зафіксовану в Державному земельному кадастрі, а за необхідності – замовити витяг з кадастру про неї. Тут дуже важливо наголосити, що згідно з нормами Земельного кодексу, будь-які обмеження у використанні земель мають бути зареєстровані в Державному земельному кадастрі. І дуже просто можна переконатися, що жодних обмежень у використанні ділянки немає. Її цільове призначення – житлова забудова, це також зображено в кадастрі. Містобудівні умови та обмеження видані 17 квітня 2012 року, дозвіл на будівництво Державної архітектурно-будівельної інспекції видано 26 серпня 2014 року. Тобто ще раз наголошую: ми на 100% дотримуємось всіх вимог законодавства”, - резюмував власник девелопера компанії «Нова Слобідка».