Просто з асфальтних доріжок української столиці прийшли дуже добрі новини. Навіть в період осінніх депресій та похмурого неба є й приємні моменти, які людям дарують домашні улюбленці. Героєм новини став песик, який ходить на ринок за продуктами для свого господаря. Місцевим жителям навіть вдалося зняти на камеру ці походи.

Не секрет, що дані кадри можуть зворушити до найглибших струн душі і змусити пустити сльозу навіть самого "черствого" читача.

Про це стало відомо завдяки новій публікації одного з київських мережевих пабліків в мережі Instagram.

Київський песик, скріншот: Instagram
Київський песик, скріншот: Instagram

"Просто добре Відео для вас в цей вечір. Цей вірний пес ходить на ринок за продуктами для свого господаря, який не може вийти з дому.", - повідомляють автори публікації.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Українці почали активно коментувати публікацію: "Розумний собакен, господарі прекрасно навчили собачку", "Супер, умняшка", "Послав собаку по м'ясо, а вона прийшла з травою", "Перед кожним продавцем є приметка, постановка", "А де коменти, типу чому без намордника?", "Клас".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, українець знайшов свого собаку через 6 років після викрадення: впізнав господаря і заплакав від щастя.

Як повідомляв Знай.uа, вірний пес знайшов свого господаря через 10 років після таємничого зникнення: Хатіко здасться комедією.

Знай.uа писав, загинув найкращий друг Байдена, був поруч 13 років: "З важким серцем...".