На Микільській Слобідці виникли непорозуміння між забудовником та окремими представниками громади через паркан навколо будівництва, який, як виявилося, був встановлений з порушеннями. Проте забудовник ТОВ “Нова Слобідка” налагодив конструктивний діалог з жителями району, врахував їхні побажання та показав, що прислухається до думки місцевих мешканців, йдеться у сюжеті телеканалу Live.

Там повідомляється, що у справу також втрутилося комунальне підприємство “Київблагоустрій”. Його представники визначили чіткі межі, де має стояти паркан. Власник ділянки визнав проблему і навіть прийшов поспілкуватися з місцевою громадою.

“Ми з відкритих джерел дізналися таку історію, що планується якась акція з розурешення паркану. Ми спокійно переміряли нашу територію, подивилися, де стоїть паркан. Виявили дійсно, що паркан стоїть далі десь на 50 сантиметрів. Визнаю, це наша помилка десь схибив виконавець. Вияснивши, що в нас є трохи заступ за нашу територію, ми вирішили самі демонтувати цей паркан”, - зазначив власник ТОВ “Нова Слобідка” Олександр Стельмащук.

Після цього, передає Live, забудовник оперативно зніс старий паркан і встановив новий - тепер у дозволених законом межах.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

“Сьогодні ви вже бачили як ТОВ “Нова Слобідка” власними силами демонтувала власний паркан. Зараз вона вже встановлює новий, але відсунувши його. Це робиться з метою додержання меж земельної ділянки власника. Ми миттєво відреагували на недоліки, які нам вказали у КП “Київблагоустрій”, миттєво демонтували забор і влаштували його межах земельної ділянки”, - запевнив юрист ТОВ "Нова Слобідка" Дмитро Москаленко.

У сюжеті говориться, що у “Новій Слобідці” подякували комунальникам з “Київблагоустрою” та громаді за конструктивний діалог та спільне вирішення спірного питання.

“Саме так: конструктивно й законно забудовник має намір працювати й надалі”, - резюмували ЗМІ.