Популярний український хореограф і зірка шоу "Танці з зірками" Євген Кот похизувався новою автівкою.
Відомий хореограф Євген Кот має чималу армію прихильників, тому з задоволенням тішить їх цікавими подробицями з особистого та професійного життя у своєму Instagram, де за його життям стежить понад 250 тисяч осіб.
Так, цього разу Євген Кот опублікував серію фото з зі своєю новою автівкою та вирішив трішки розповісти фанатам про неї. Хореограф зазначив, що ця автівка підкупила його своєю місткістю, адже вона розрахована на 7 місць.

Євген Кот, фото з instagram
Євген Кот, фото з instagram


"Мені подобається відчуття безпеки, коли їдеш, сидиш високо і бачиш більше, а ще весь час системи в авто допомагають тобі триматися смуги, підказують, що в мертвих зонах і багато іншого! Дуже подобається, що вона велика", - зазначив Євген Кот.

Євген Кот, фото з instagram
Євген Кот, фото з instagram

При цьому Євген Кот також вказав на ще одну перевагу цієї автівки. У неї порівняно не великі витрати пального, як для подібного автомобіля. Та головна перевага цього авто це те, що воно подобається дружині Євгена Кота Наталії, тому хореограф буде з задоволенням возити на ній кохану.

Як повідомляв "Знай.ua", Ксенія Мішина поруч з Сергієм Притулою і Григорієм Решетником забула про Еллерта: чекайте восени

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Знай.ua писав, легенда Танців з зірками Женя Кот похвалився своїм котом: який господар - такий і улюбленець