Із Запорізької області прийшли доволі тривожні новини, які просто протипоказано читати під час прийому їжі. Ми вас попередили. Так, справа в тому, що в місті Мелітополь українець просто хотів поласувати бутербродом з ікрою тріски, але отримали дуже гостру "начинку".

Покупець виявив вдома, що в банку з ікрою тріски знаходилася металева стружка. На жаль, травми в порожнині рота уникнути не вдалося. Торгову точку покупець назвав "Парковий".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Народний ревізор".

Ікра тріски з металом, фото: Telegram
Ікра тріски з металом, фото: Telegram

""Економпак" - менше ікри, більше заліза. Покупець зробив бутерброд з ікрою тріски. Намазав нею хліб добротно, так що не помітив залізну дужку. В результаті порізав язик. #Мелітополь, "Парковий".", - повідомляють автори публікації.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Ікра тріски з металом, фото: Telegram
Ікра тріски з металом, фото: Telegram

До публікації автори додали фотографію незадоволеного і травмованого покупця, як доказ, щоб ніхто не заявив про наклеп.

Раніше повідомляли, "Грибочки вкрилися грибком": покупці виявили в супермаркеті небезпечну "закуску", краще не ризикувати.

Як повідомляв Знай.uа, в Одесі маму з дітьми змусили покинути пляж через шезлонг: "Такого хамства ще не зустрічали".

Знай.uа писав, пасажири нарвалися на "саморобний вентилятор" в маршрутці: "Якась м'ясорубка".