Відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька розповіла про українські пам'ятки, які їй вдалося відвідати. Все в рамках проекту, який приурочений 30-річчю Незивисимости України.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є.

Регулярно у неї з'являються знімки з різних красивих місць, так як після розлучення вона почала більше подорожувати. Щодня в мережі за нею спостерігає понад 230 тисяч користувачів.

Цього разу вони знімають з командою проект, який відвіданий тридцятиріччю нашої з вами країни. Журналісти їздять по всіх областях країни, і розповідають, чим вони примітні.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня
Показати ще

"Замок Любарта гостинно приймав нашу виїзну студію ТСН у Луцьку! ❤️ Один з найстаріших і найбільш добре збережених замків країни зробив випуск новин ще атмосфернішим і величезне спасибі всім хто прийшов нас підтримати! Це був магічний вечір у кращій компанії!"- пише телеведуча.

Смачний торт і такий теплий прийом вся команда запам'ятає точно надовго.

Варто відзначити, що тур українськими містами добігає кінця, і він і вже на фінішній прямій. Наступним на черзі стало місто Рівне, куди вони і вирушили.

На нових кадрах дівчина позує в красивому жовтому вбранні на тлі красивого міста, який може зачарувати з перших хвилин.

Раніше повідомляли, розлучена Соломія Вітвіцька втекла до моря в спокусливій сукні: "Довгі ночі".

Як повідомляв Знай.ua, обіймався з Єфросиніною і Нікітюк, танцювали до упаду: як Сергій Притула відсвяткував свої 40 років.

Знай.ua писав, розведена Соломія Вітвіцька перетворилася на лісову мавку серед маків: "надихаєте".