Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 3,7 мільйонів чоловік.

Українці дуже люблять знаменитість за її простоту, а також шикарне почуття гумору. А з недавніх пір дівчина вирушила в довгоочікувану подорож, опинившись в Португалії. Виїхавши з України, Леся Нікітюк продовжує викладати всілякі знімки і зараз вона порівняла деякі з них з тими, які робить "Консультант з розкоші" Аурета Томолларі.

Скрін, Instagram Нікітюк
Скрін, Instagram Нікітюк

"Очікування-Реальність💙 P. S зліва на фото, якщо хтось не знає, відома "Консультант з розкоші" Аурета Томолларі @aureta ! Цікава професія, в якому університеті такого вчать не знаю, але на магістратуру пішла б😄", - зізналася телеведуча.

Вона постала на яхті в такій же сукні морського кольору, як і аурета. Будучи в сонцезахисних окулярах, Нікітюк спочатку перебувала до камери передом, демонструючи як вбрання обтікає її тіло під силою вітру. А потім і обернувшись до українців попою.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Леся Нікітюк, фото: Instagram
Леся Нікітюк, фото: Instagram

"По-моєму у тебе кращі фото😁💙", "Реальність красивіше 🦋 ви напевно дуже старалися😅", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Леся Нікітюк після "роману" з Притулою перетворилася на колоду: "Мій досвід у відносинах..."

Як повідомляв "Знай.ua", Леся Нікітюк у довгій сукні примудрилася вивалити попу: "Королева експромту"

Знай.ua писав, Леся Нікітюк з обгорілим носом влаштувала шалені танці: зате ніжки ідеальні