Відомий український телеведучий і багатодітний батько, Анатолій Анатоліч часто тішить багатотисячну аудиторію новими публікаціями в своєму Instagram. Тут він ділиться новими фото або ж подробицями зі свого життя.

Цього разу телеведучий поділився кумедним фото з поля. На фото Анатолій Анатоліч зображений у стрибку, а на задньому тлі лежать стоги сіна.

Фото зі сторінки Анатолія Анатоліча
Фото зі сторінки Анатолія Анатоліча

"Зібрали урожай, скоро будемо рахувати прибуток!",- так іронічно Анатолій Анатоліч підписав опублікування фото.

Для фотосесії на полі багатодітний батько одягнув білу футболку і чорні шорти, все це він доповнив жилеткою синіми кросівками.
Варто нагадати, що нещодавно Анатолій Анатоліч став батьком втретє. Його дружина Юла народила сина Ніла 20 липня, вагою 4060 кг і зростом 55 см. Батьки щасливі поповненню в сім'ї, тому часто тішать фанатів новими фотографіями з сином. Крім новонародженого сина, у Анатолія є дві дочки - 10-річна Аліса і 8-річна Лоліта.

Анатолій Анатоліч, скріншот: Instagram Stories
Анатолій Анатоліч, скріншот: Instagram Stories

Нагадавши, Анатолій Анатоліч" облисів "після вакцинації: "всім раджу"

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще