За закоханими Микитою Добриніним та Дашою Квітковою, які познайомилися на шоу "Холостяк", спостерігає ледь не вся країна. Нещодавно відоме подружжя стали батьками чудового малюка.
Малюк народився 13.07.2021, о 09:51 ранку. Батьки повідомили, що назвали сина Лев. Дитина народилася справжнім богатирем, з вагою 3.760 і зростом 56 см. Зараз молода матуся Даша Квіткова ділиться різноманітними подробицями зі свого життя та життя малюка.

Даша Квіткова з сином, фото з Instagram
Даша Квіткова з сином, фото з Instagram

Цього разу молода матуся вирішила поділитися ніжним ранковим фото зі своїм синочком. На фото Даша позує сидячи на кріслі та дивлячись в далину, при цьому молода матуся годує свого малюка грудьми.

Фото зі сторінки Даші Квіткової
Фото зі сторінки Даші Квіткової

"Ні з одним хлопцем не зустрічала стільки світанків, як за цей місяць з Левом. Моє велике щастя", - так Даша Квіткова підписала фотографію з сином.


Користувачам мережі припало до душі нове фото дівчини з малюком і вони прийнялися залишати для неї десятки компліментів у коментарях.

"Це любов😍терпіння тобі, мамуся", "Мої дітки вже не такі маленькі і часом я навіть сумую за цими чудовими світанками", "Розкішна❤️❤️❤️", "Ці світанки безцінні❤️", "Він того вартий ❤️", "Ви розумниця, що насолоджуєтеся кожним моментом з дитиною, а то вони так швидко ростуть !!! ❤️ ", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Раніше ми писали про те, що Даша Квіткова знайшла на кого можна "скинути" дитину: "Коли немає допомоги-це важко"

Нагадаємо, що Даша Квіткова поскаржилася на втому, поки Микита Добринін "прохолоджується" в Одесі

Як повідомляв Знай.uа, Даша Квіткова і Микита Добринін показали маленьке щастя після пологів: "Спасибі, що обрав нас"