Відома українська співачка, солістка гурту Kazka Олександра Зарицька вперше за тривалий час дала відверте інтерв'ю, де розповіла про найпотаємніше. Не обійшлося і без запитань про колег.

Новий ролик вийшов на YouTube- каналі телеведучої Марії Єфросиніної, де вона вже тривалий час бере інтерв'ю у різних знаменитостей. Цього разу черга дійшла і до Саші Зарицької, хоча, звали її туди досить тривалий час. Розмова вийшла змістовна, більш, ніж на 2 години.

Коли Саша давала невелике інтерв'ю для Каті Осадчої, вона вирішила висловитися стосовно камінг-аут Меловіна, щоб підтримати його.

Співачка зазначила, що вона сама квір-людина, тому, поважає артиста за те, що він не побоявся хейта, і на всю країну про це заявив.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Квір-збірний термін, який використовують для позначення сексуальних і гендерних меншин. Це про пошук себе. При цьому, Саша зазначає, що її ставлення до цього не таке традиційне, як видає в пошуковику.

Вона попросила вибачення у людей, які не так її зрозуміли, і пояснила чому вона це зробила.

"Мені здається, що деякі люди втрачають віру в ту Казку, яка така спокійна, елегантна, і вся така правильна. У той же час, я така супер вольова" - каже Саша Зарицька.

Також, дівчина зазначає, що у відносинах вона гетеросексуальна, проте квір - не тільки сексуальні відносини. Це ті, які нетрадиційно дивляться на цей світ.

Поговорили і про бажання Саші. Вони в кінці почали фантазувати на рахунок того, якби була людина, яка могла виконати одне будь-яке бажання, то що б це було.

"А можна бути банальною? Ну, по-перше я б стала безсмертною. Не знаю чому, але, це та штука, яка викликає в мені тригер, справжні паніки. Один раз ми були на Кіпрі, я їхала за кермом, і було настільки все круто, грала крута пісня. Сиділи мої сестри, Влад, всі кращі друзі, і був Захід Сонця. І в якийсь момент я починаю проводити аналіз. Типу блін, як офігенно зараз себе почуваю, супер щасливою. Все закінчиться, закінчиться ця відпустка, в якийсь момент все закінчиться. Я помру, помруть всі мої близькі, і буде кінець " - каже дівчина.

Їй стало погано, вона зупинилася посеред дороги, так як не могла далі їхати. Тому, смерті боїться дівчина зараз найсильніше, і не може знайти допомогу в цьому навіть звернувшись в буддизм.

Нагадаємо, солістка Kazka Зарицька змінила імідж і засяяла по-новому.

Як повідомляв портал Знай.uа, Kazka відкрила одну зі своїх суперздатностей, якій позаздрить будь-хто.

Також портал Знай.uа писав, що Саша Зарицька з Kazka розповіла про несподіваний сюрприз на 28-річчя.