Олена-Крістіна Лебідь показала лайфхак для тих, хто не може сфотографуватися з боку. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська телеведуча програми "Аферисти в мережах" Олена-Крістіна Лебідь, також відома як наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка любить радувати шанувальників новими фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де на неї підписано понад 300 тисяч передплатників.

Віднедавна зі своїм нареченим Павлом Розенком телеведуча поїхала на відпочинок, звідки вони регулярно публікують різноманітні знімки і діляться своїми емоціями.

11 серпня Олена-Крістіна Лебідь показала знімок з міста Білгород-Дністровський Одеської області. Парочка сфотографувалася у фортеці Аккерман на тлі заходу. На першому фото можна побачити, як Павло Розенко обіймає свою дружину. Однак у нього з незрозумілої причини немає кросівка. На останньому знімку видно, що кросівок послужив підставкою для айфона, який зробив цей чудовій фотці.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Захід заворожує🌅 🤩 але коли ви дізнаєтеся, хто цей професійний фотограф - побачите, що на першій фотці не так 🙈 🙈 🙈
, - повідомила Олена-Крістіна Лебідь.

Нагадавши, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину