Анна Богдан розповіла, які фотографії віддає перевагу. Відповідний пост з'явився на офіційній сторінці в соціальній мережі.

Анна Богдан (Сторожук) стала відомою широкому колу глядачів після того, як їй вдалося перемогти в останньому одинадцятому сезоні Холостяк, підкоривши серце бізнесмена Михайла Заливако.

Дана ситуація зробила її популярною блогеркою, зокрема на її офіційній Instagram-сторінці у неї дев'яносто дві тисячі фоловерів, які стежать за кожним постом жінки.

10 серпня вона опублікувала фотографію з Греції, де вона зараз відпочиває разом з Михайлом Заливако. На знімку вона постала з розпатланим волоссям, яке накрили частину обличчя жінки. У підписі до знімка вона зізналася, що любить такі неідеальні фотографії. Це дуже важливий процес у прийнятті себе.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Люблю такі живі фото. Коли не ідеальна зачіска, коли не мега професійно виставлений колір, коли немає тонни тонального крему на обличчі. Це все про природність і прийняття себе
, - зізналася вона.

Шанувальники активно почали коментувати пост знаменитості. Хтось відзначив неймовірну красу дівчини, а хтось розкритикував.

як місяць не розчісувалася"; "Натурально не значать неакуратно, а тут якась зачіска"; "красуня
,-повідомляють вони.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину