Стало відомо про інцидент, який стався в центрі столиці у вівторок, 10 серпня. На Софіївській площі невідомі влаштували дрифт, вони намотували кола навколо пам'ятника Богдану Хмельницькому.

Про це стало відомо завдяки роликам, які почали поширювати по мережі. Відео в Facebook опублікував перший заступник гендиректора заповідника Софія Київська Вадим Кириленко.

На кадрах видно, що два автомобілі дрифтять по площі. Пізніше, стало відомо завдяки Telegram-каналу PavlovskyNews, що автомобілі компанії Red Bull раніше дістали дозвіл від керівництва заповідника Софія Київська, і поліція була в курсі цього заходу.

Інцидент у центрі Києва, фото: скріншот Telegram
Інцидент у центрі Києва, фото: скріншот Telegram

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Трохи пізніше, представник кліннінгової компанії розповів, що Софіївську площу від наслідків "дріфту" будуть чистити приблизно три дні. Саме стільки часу піде на те, щоб прибрати сліди гуми.

Ціну очищення вирішили не називати, але, гроші точно не маленькі, так як завдання непросте.

У компанії зараз є тільки один невеликий пристрій для очищення такої складності забруднення.

Інцидент у центрі Києва, фото: скріншот Telegram
Інцидент у центрі Києва, фото: скріншот Telegram

При цьому, у всьому цьому була помічена також популярна українська артистка Alyona Alyona. У себе на сторінці в соціальній мережі Instagram вона записала stories, як сідає в один з автомобілів Red Bull на сидіння пасажира, і їздить із заметом по площі.

Після Вона розповіла про свої враження про поїздку: "Так страшно мені не було ще ніколи. Особливо тут. Дуже круті емоції, аж руки трясуться. Мені здається, ти не встигаєш нічого зрозуміти, просто їдеш тебе телепає. І машина то близько, то далеко, і ніжки трохи трясуться".

Нагадаємо, Alyona Alyona засвітила коханого в таксі, якого приховувала від усіх

Теж, Знай.ua писав Аlyona Аlyona покаялася за пісню з російською групою "Каста": "перший і останній..."

Як раніше повідомляв Знай.ua Alyona Alyona "підчепила" молоденького стендапера Влада Капіцу: "Сядь мені на обличчя"