Починаючи з понеділка, 9 серпня, з української столиці в місто Одеса почав їздити новий склад поїзда, з нібито поліпшеними Умовами для пасажирів під час поїздки. У мережі вже встигли опублікувати фото інтер'єру. Однак у мережі встигли ще й показати незручності, які може принести поїзд "Укрзалізниці".

Про це стало відомо завдяки новому відео, яке опублікував Telegram-канал "Одеса як вона є".

Поїзд Київ-Одеса, фото: Думська
Поїзд Київ-Одеса, фото: Думська

"Укрзалізниця пустила новий лакшері Еліт поїзд з Києва до Одеси І ось що з цього вийшло: крім душа, мультимедійної системи, прямо біля поїзда, на столичному вокзалі, пасажирів чекає безкоштовний фітнес: відстань між пероном і вагоном можна подолати стрибком в довжину або шпагатом, ручки відмінно прокачує метання багажу. До високого перону подавати цей поїзд не можна.", - коментують відео автори публікації.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Однак є ще кілька фактів, які озвучили в ЗМІ. У кожному купе "поліпшених" вагонів є умивальник, душова кабінка, мультимедійна система і пеленальний столик. Місця продаються за принципом СВ-купе розраховане на два пасажири.

Поїзд Київ-Одеса, фото: Думська
Поїзд Київ-Одеса, фото: Думська

Поїзд курсуватиме через день по непарних числах (крім 21 серпня) до кінця літа: з Києва виїжджає о 00:55, а назад з Одеси - о 13:33. Час у дорозі - 9 годин 38 хвилин. Вартість квитків 807 гривень.

Раніше повідомляли, "синій" пасажир влаштував дівчатам пекло в купе "Укрзалізниці": "Спите голенькими?".

Як повідомляв Знай.uа, Укрзалізниця запустила нові поїзди Київ-Одеса з підвищеним комфортом: "Як ціна квитка на літак".

Знай.uа писав, у Харкові оновлять громадський транспорт: які автобуси закуплять для городян.