Відомий український телеведучий і шоумен Юрій Горбунов з'явився в компанії прекрасних дівчат, однак, вагітної дружини Катерини Осадчої поруч не виявилося.

Новий знімок з'явився на сторінці чоловіка в соціальній мережі Instagram, якою він активно користується. Туди він викладає різні робочі ролики і фото, як цього разу, а також сімейні кадри з дружиною і маленьким сином Ванею. За ним щодня спостерігає більше одного мільйона користувачів.

Цього разу він показав кадр з роботи. Юрій Горбунов відправився на захід, де зустрів двох прекрасних дівчат - солістку гурту Kazka Олександру Зарицьку, а також колегу, телеведучу Машу Єфросиніну.

Вони не могли не відобразити цей момент, тому вирішили зробити селфі разом. При цьому, варто відзначити, що це субота - день, коли у більшості населення вихідний, однак, вони працюють.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Робота! Казкова субота😇! #Безвихідних #працюємо " - підписана нова публікація. Що саме це було за Захід-невідомо. Однак, всі вони у вечірніх нарядах, які неймовірно до лиця їм.

Юрій Горбунов, фото: Instagram
Юрій Горбунов, фото: Instagram

До слова, у своїх stories Юрій Горбунов показав кадри зі зйомок нової частини фільму" Скажене весілля", де він грає одну з головних ролей. Можна зробити висновок, що в неділю телеведучому відпочити також не вдалося.

У коментаря користувачі почали писати, що вони думають про нове фото:

"Ви супер";

"😍😍😍";

"Супер😂 👏";

"Казочка😍 😍 😍".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Тим часом, колега Горбунова Ольга Фреймут показала, як закривати за собою двері.

А співведуча Юрія по шоу "Танці з зірками" і співачка Тіна Кароль виставила знімок, де вона в пікантній позі.

Крім того, Потап і Настя Каменських вирушили у романтичну подорож до Хорватії.