Відомий український гуморист і зірка студії "Квартал 95" Олександр Пікалов зовсім рідко радує шанувальників будь-якими фотографіями або відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 10 тисяч осіб.

Чоловік частенько ділиться матеріалами, пов'язаними з його основним хобі - мотоциклом. Олександр є прихильником субкультури байкерів, і він любить поганяти. Зараз же Пікалов порівняв себе з персонажем нового мультфільму "Гулівер повертається" під назвою Фрелок.

Олександр Пікалов, фото з instagram
Олександр Пікалов, фото з instagram

Олександр озвучив його, а зараз вирішив трохи пожартувати.

"Стрижка борід +380 (63) 487 06 50 Саша🧔😂😂. @gulliverreturns_movie з 19 серпня в кіно", - заявив він.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Шкода у мене немає бороди))), буду відрощувати щоб потрапити до тебе на прийом😄😄😄", "Піду в кіно)❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Відомо, що "Гулівер повертається" є першим українським мультфільмом, максимально відповідним стандартам Disney в процесі виробництва. Разом з Олександром Пікаловим, персонажів озвучили Надя Дорофєєва, Володимир Дантес, Євген Кошовий і Станіслав Боклан.

Нагадаємо, Олександр Пікалов з Квартал 95 показав, хто обожнює його байк більше всіх: "Я б не одружився"

Як повідомляв "Знай.ua", Олександр Пікалов з Квартал 95 пересів з байка на диво часів СРСР: "Прокатишь, красень?"

Знай.ua писав, мотоцикл Олександра Пікалова з "Кварталу 95" в дорозі розібрали на запчастини: "Прямо банда"