Громадянина Білорусі Віталія Шишова, який зник вчора у столиці, виявили повішеним в одному з парків Києва. Про це повідомили у спільноті «dtp.kiev.ua» в соціальній мережі Facebook.

Як відомо, глава Білоруського будинку в Україні зник напередодні, 2 серпня, коли вранці вийшов з дому на пробіжку. Про його зникнення до поліції повідомила співмешканка.

У Білоруському будинку в Україні відзначили, що з телефону Шишова зробили кілька дзвінків-"глухарів" (на невідомі номери), але зв'язатися з ним виявилося неможливо.

На розшуки Шишова вирушили правоохоронці та кінологи, однак впродовж доби жодних результатів не було. І лише зранку 3 серпня тіло загиблого активіста виявили повішеним на дереві в одному з парків української столиці.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Більш детально обставини загибелі активіста мають з'ясувати представники СБУ. Не виключено, що в справі є політичні мотиви.

Скрін, Facebook МВС України
Скрін, Facebook МВС України

Віталію Шишову було лише 26 років. Трохи раніше, 26 липня, представник ініціативи BYPOL, яка об'єднує колишніх білоруських силовиків, Ігор Макар повідомив, що Комітет державної безпеки Білорусі розпочав масштабну операцію "Трест", мета якої – захопити і знешкодити найбільш впливових прихильників опозиції за кордоном.

Нагадаємо, Лукашенко включив задню щодо закриття кордону з Україною: "Не торкнеться..."

Як повідомляв Знай.ua, Олександр Лукашенко збентежив малюка в лікарні своїм натяком: "Я буду твоєю глюкозою"

Також Знай.ua писав, Лукашенко образився на Зеленського: "Чия б корова мукала″