На "Вечорі прем'єр" від творців "Світського життя"Джамала і TAYANNA презентували спільний дует нової пісні. Співачки зізналися, що ідея цього дуету належить саме Тетяні Решетняк (TAYANNA).

"В мене була пісня, яку я написала ще рік тому. І я довго думала з ким її співати, тому що вона в принципі не сольна. Так я рік думала, думала, а потім наважилася і зателефонувала Джамалі. Ми зустрілися я їй одразу показала пісню і вона на моє диво вона одразу сказала: "Ок", - розповіла TAYANNA.

Натомість Джамала зізналася, що вже з першої ноти цієї пісні відчула, що хоче у ній звучати й що це буде вдалий дует.

TAYANNA та Джамала, скріншот із відео
TAYANNA та Джамала, скріншот із відео

"Я хочу там щось додати, мені так само є що сказати своїм голосом. І тим паче я дуже поважаю і музику і співачку TAYANNA", - зізналася Джамала.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Хоча і пісню для дуету написала TAYANNA, Джамала теж внесла немало нового у пісню, щоб вона зазвучала так, як її вже почують фанати.

"Концепція пісні була. Я знаю творчі пориви Джамали й те як вона вміє творити я розуміла, оскільки вона дуже сильний артист, не можна їй наказувати, що робити чи казати свої сподобання. Я прийшла й кажу, це мій куплет, а це твій. А вона: "Яка тут мелодія?", Я кажу, роби, що хочеш, співай як хочеш", - підсумувала співачка.