Киянка купила протухле м'ясо в супермаркеті "Екомаркет", неприємність виявилася вже вдома.

Відповідний пост з'явився в телеграм-каналі "Чорний список".

Так, жінка купила два свинячих стейка, прийшовши додому поклала їх в холодильник до вечора, щоб потім приготувати. Вже ввечері виявилося, що м'ясо зіпсувалося.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Екомаркет на просп. Оболонський, 29. Киянка купила два стейки прийшовши додому поклала в холодильник ввечері збиралася готувати вечерю, відкрила пакет і ледь не задихнулася від запаху зіпсованого м'яса", - йдеться в повідомленні.

"Народ все ще не розуміє як їх на**бують на м'ясі..Сто років не їм це ла*но все і відмінно живу", " а відразу нухолом перевірити ? причому тут магаз якщо не перевірили там і хз як його додому несли скільки і тд", ""ледь не задихнулася" - це як?)", "Стейки по 135 грн./ кг
Повірила-купила-тепер жри мовчки", "Холодильники, звичайно, нині вже не ті", " А перевірити?", "Висновок один - зламаний холодильник!", "Це на фасуванні. Те м'ясо було доступно для обнюхування в магазині ще при покупці в понеділок, 19го числа", " М'ясо потрібно виймати з пакета ,класти в холодильник в каструлю або тарілку зверху накрити кришкою або тарілкою тоді не задихнеться (якщо воно свіже звичайно)!",- писали в коментарях українці.

Нагадаємо, раніше Українцям показали, як" брешуть "прилади з вимірювання сатурації на прикладі банана:"жити буде". У Харкові місцеві "дослідники" вирішили виміряти рівень насичення киснем і пульс банана.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Українка розрізала кавун з Сільпо і оторопіла: "як думаєте, чим вони напхані?" Покупниця показала, який кавун їй продали в супермаркеті

Також «Знай.иа " писав, що Львів'янка знайшла в рибі з магазину глисти, що відклали яйця: у скумбрії " зародилося друге життя". Українці поскаржилися на покупку в одному з магазинів міста Львів. Доповненням до скумбрії стали глисти і їх яйця.