У Telegram-каналі "Чорний список" опублікували фотографію бургера, який точно не викличе ні у кого апетит – просто тому, що в ньому сира котлета.

За словами автора повідомлення, вона придбала бургер в ресторані швидкого харчування Mcdonald's в Одесі, на вулиці Черняховського. З подивом дівчина виявила всередині булки сиру котлету.

"Здається, в Mcdonald's на вул. Черняховського, 1б, "Роял Чізбургер" готують по-татарськи - з сирою котлетою. Одеса", - написала вона.

Скрін, " Чорний Список"
Скрін, " Чорний Список"

"Це на макдрайв куплено, довелося повертатися - все, що сказали, це «ой, як таке може бути, ми не знаємо» і повернули за нього гроші», - додала пізніше засмучена клієнтка.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

У коментарях українці дивуються, як можна було покласти в булочку шматок фаршу замість готової котлети.

"Поверни назад, і тобі повністю зроблять Новий, може навіть повністю поміняють весь замовлення", "Це ж мак, побачив таке на касі - покажи, вони тобі зроблять новий, ще купу приколів дадуть з собою, аби ти залишився задоволений. Так що автор неправий, у них з цим проблем немає», - впевнені коментатори.

Інші припускають, що це нова рецептура приготування котлет.

"Біфштекс по-татарськи скрізь подається сирим", "Так це по-татарськи... Котлету під сідло потрібно класти...", - сміються вони.

У компанії вже вибачилися за зіпсований бургер.

Скрін, " Чорний Список"
Скрін, " Чорний Список"

Нагадаємо, українцям продали улюблений ріжок Олі Полякової без вафлі: "Намазали обгортку шоколадом"

Як повідомляв " Знай.ua", українець пообідав голубцями з мерзенною начинкою, вусики і лапки: "Це регулятор кислотності"