У Києві на зміну спеці пришов дощ. Через сильні осадки деякі вулиці міста затопило. Зокрема у Києві під "ударом" опинилася вулиця Олени Теліги, тут рівень води досягає до 20-40 сантиметрів. Подібна ситуація на багатьох вулицях столиці.

Негода у Києві, скріншот з відео
Негода у Києві, скріншот з відео

"Київ. Вулиця Олени Теліги вгору затоплена, рівень води 20 - 40 см. Подібна ситуація у багатьох районах і на вулицях столиці", - сказано у повідомленні dtp.kiev.ua.


Кияни у соцмережах неоднозначно відреагували на такі рясні опади.

Негода у Києві, фото з фейсбук
Негода у Києві, фото з фейсбук

"З кожним днем ​​все складніше і складніше на ринку знайти машину не потопельник", "Тропіки вже реальність", "Тільки там проїхав ... Точніше проплив)))", "А де ескорт не їде по таким дорогам?", - відмітили користувачі мережі.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів


До ліквідації наслідків негоди у Києві залучена спецтехніка КК «Київавтодор» та понад 300 дорожників

"Київ накрила потужна злива – за 30 хвилин випало 18 мм опадів, що дорівнює майже тижневій нормі. Наразі до ліквідації наслідків негоди залучені 12 бригад гідрослужб та 38 бригад з ручного прибирання КК «Київавтодор» – загалом 326 працівників шляхово-експлуатаційних підприємств", - сказано у повідомленні "Київ автомобільний".

Роботи з ліквідації підтоплень тривають на просп. Палладіна, вул. Стеценка, Площі Героїв Бреста, тунелі на вул. О. Теліги, вул. Кирилівській, вул. Автозаводській, просп. Перемоги тощо.