Дружина телеведучого Андрія Джеджули Юлія Леус показала їх спільну доньку Аделіну.

Відповідний пост з'явився на особистій сторінці Юлії в соцмережі Instagram, де на неї підписано понад 150 тисяч людей.

"У свій день народження хочу познайомити вас з Аделіночкою. Вона мій подарунок, який зробила собі сама, свою маленьку копію. Чого ще можна бажати в свої 35? Не буду писати про цей важкий рік, адже зараз відчуваю себе щасливою. Це найголовніше! Дякую Богові за всі випробування. Вони мене зробили сильнішими і мудрішими", - написала Юлія Леус у пості.

А також подякувала підписникам за неймовірну підтримку.

"А він брав участь тут ? 😂 копія мами 😍", "а схожа на тата ... класика", " красуні. Дай вам Бог здоров'я і всього самого найкращого.😍 ", "Дуже схожа на маму 😍", " Так у дружини все налагодилося? Перестала метати ка*ашки в Джеджулу?""На тата)", "😍Татова донечка❤️", " які всі дітки солодкі і милі😍", "звичайно вона ще 10 разів зміниться , зараз схожа на матір, але є багато рис і батька", "Ой ти бозе мій 💓 💟 💐 🐥 які ляпуськи. На тата схожа 😍", - писали в коментарях в акаунті програми "Зірковий шлях" українці.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше Андрій Джеджула видерся на дах 40-поверхового будинку і показав наслідки розлучення

Як повідомляє портал «Знай.иа» Кинутий Андрій Джеджула вирішив йти до суду заради дочки: "шалено боляче"

Також «Знай.иа " писав, що Дружина Андрія Джеджули підлила масла в скандал з судами і дитиною: "він любить війну з жінками"